Om Jobposter

Et team af konsulenter med passion for digitalisering og rekruttering

Vision

Vi anvender fremtidens digitale muligheder til nye rekrutteringsløsninger

Hos Jobposter har vi specialiseret os i at bruge digitale platforme til at forbinde arbejdsgivere med de rigtige kandidater. Vi anvender de nyeste trends indenfor de sociale medier, dataanalyse, algoritmer og meget mere til at annoncere dine jobtilbud direkte til potentielle kandidater.

Vi ved, at alle virksomheder har unikke behov for employer branding. Derfor skræddersyer vi alle vores annoncekampagner til at imødekomme dine specifikke krav og ønsker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dit næste talent på sociale medier.

2015Siden år

8 års erfaring

8.000.000+

Annonce eksponeringer

Hvad siger vores kunder

Teamet

Social media eksperter

Dennis Kyndesen

Specialist i rekruttering og digital markedsføring

De sidste 10 år har jeg arbejdet med rekruttering og digital markedsføring. Jeg har hjulpet adskillige virksomheder med at finde de rette medarbejdere og ledere gennem min indsigt i employer branding, profilværktøjer, rekrutteringsprocesser og ikke mindst potentialet ved de sociale medier.

Jeg har et særligt kendskab til rekrutteringsprocesser i det offentlige, hvor jeg i otte år har arbejdet som HR-konsulent og HR-Partner.

Min overbevisning er at et stærkt samarbejde og en åben kommunikation er nøglen til en succesfuld rekruttering.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med dine rekrutteringsbehov.

60 70 15 64

Svendborg

Christian Sylvester

Salgsdirektør og rekrutteringsekspert

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for HR Management og udvikling af servicevirksomheder inden for HR services. Jeg har undervist i HR i mere end 10 år hos Teknologisk Institut, DI og via min egen HR-kursus- og konsulentvirksomhed. Gennem årene har jeg bidraget til den faglige udvikling inden for HR i Norden og har været en pioner inden for udvikling af HR’s anvendelse af sociale medier og deres opfattelse af Best Practice.

Min oprindelige baggrund er kommerciel, og jeg har kombineret denne med mange års teoretisk og praktisk erfaring inden for HR. Jeg har haft stillinger som HR Chef, Konsulentchef og Programdirektør for Nordens største HR Tech og rekrutteringskonferencer.

Udover at deltage aktivt i udviklingen og væksten af Jobposter, er jeg også Direktør og grundlægger af virksomhederne Sylvester & Co samt Nordic HR People.

27 50 90 78

København

Nicolai Thorsen

Salgskonsulent

Med udgangspunkt i en rolle som mødekonsulent hos Alm. Brand bringer Nicolai en stærk forståelse for kundeservice og salg i Jobposters organisation. Han har tidligere arbejdet som mødebooker for både 5R Marketing Spain og APC Forsikringsmæglere A/S i Málaga, hvor han arbejdede med at skabe gode relationer til potentielle kunder og skabe new bizz.

Odense

Annelie Andersen

Grafisk designer

Annelie Andersen er tilknyttet Jobposter ApS som grafisk designer. Annelie gør brug af sin viden om cutting-edge trends inden for sociale medier, dataanalyse, kunstig intelligens og algoritmebaserede strategier, som udmønter sig i skræddersyede og effektive job markedsføringskampagner, der skiller sig ud og genererer kandidater til vores kunder. Annelie Andersen har en uddannelsesmæssig baggrund, der spænder over flere discipliner inden for design og teknologi. På Aalborg Universitet har hun studeret industriel design, og hun har bachelorgrad i digital konceptudvikling ved Professionshøjskolen UCN.

Aalborg

Trine Catharina Sommer

Salgskonsulent

Trine Catharina Sommer er tilknyttet Jobposter som salgskonsulent. Trine bidrager til teamet med sin unikke kombination af sundhedsfaglig indsigt, hendes mange års erfaring inden for service orienterede roller og senest salgserfaring fra forsikringsbranchen, betydeligt til at forbedre vores kunderelationer og forstærke vores position på rekrutteringsmarkedet. Hendes evne til at skabe meningsfulde forbindelser og forstå vores kunders unikke behov har resulterer løbende i resultatskabende jobkampagner. Trines passion for kommunikation, at hjælpe vores kunder med at skabe kontakt til passive kandidater og hendes dedikation til at levere ekstraordinær service, er en værdifuld ressource for både teamet og de virksomheder, vi samarbejder med.

Fredericia

Joan Pedersen

Konsulent

Joan Pedersen er konsulent hos Jobposter og med en meget relevant baggrund inden for HR og Rekruttering kombineret med en brændende passion for sociale medier, excellerer Joan i rollen som konsulent, hvor hun er vores go-to ekspert i at forbinde virksomheder med de mest efterspurgte passive kandidater gennem sociale medier. Joan bringer en værdifuld blanding af dyb indsigt og praktisk rekrutteringserfaring med sig, opnået gennem forskellige roller inden for HR. Joan har siden 2013 arbejdet i forskellige HR roller og hendes ekspertise spænder vidt fra personlig udvikling til tekniske rekrutteringer, understøttet af certificeringer i adfærds- og intelligensmåling samt en avanceret forståelse af ChatGPT / AI.

København

Medlemmer

Advisory board​

Thor Høst

Advisory Board Medlem

Thor Høst bringer en rigdom af erfaring og viden til Jobposters advisory board. Med en dyb forståelse for SaaS, HRTech, og teammanagement, kombineret med en solid baggrund indenfor salg og strategisk ledelse, er Thor unikt positioneret til at rådgive os i vores vækstrejse. Hans evner inden for profit & loss management, indtægtsanalyse og strategisk salg gør ham til en uvurderlig ressource for vores team. Thor har også etableret sig som en stærk leder, hvilket ses i hans tidligere og nuværende lederroller, herunder hans imponerende arbejde hos Ofir.dk, hvor han spillede en nøglerolle i at skabe en 250% omsætningsvækst blandt andet via en fokuseret indsats på SoMe Rekrutteringsløsninger.

Hos Jobposter er vi begejstrede for at have Thor med i vores advisory board, hvor hans indsigt og ekspertise vil være afgørende for vores fortsatte vækst og innovation.

København

Niels Mølgaard

Advisory Board Medlem

Med over 6 års erfaring fra Tesla fokuseret på rekruttering inden for salg og service i Nordeuropa og tidligere rekrutteringsroller hos Nike og Rolls-Royce, bringer Niels en dyb forståelse for rekruttering og rådgivning af ansættende ledere på en lang række organisatoriske niveauer ind i Jobposters organisation. Udover sine mange års erfaring fra internationale rekrutteringsafdelinger har Niels en stor passion for teknologi og for work smarter processer som sætter kandidater i fokus og optimerer hele værdikæden i rekrutteringsprocessen. Med en dybdegående erfaring i international rekruttering, især i Nordeuropa, bringer Niels en unik forståelse for talent acquisition og procesoptimering.

København

Nikolaj Sejling

Advisory Board Medlem

Nikolaj Sejling er en resultatorienteret leder med en kombination af strategiske, analytiske og operationelle evner. Han excellerer i ledelse, salgsudvikling, klient/projekt-implementering og forretningsudvikling. Hans erfaring dækker over forskellige fagområder, herunder SaaS-løsninger, forretningsudvikling, projektledelse, salg & rådgivning og rekrutteringsløsninger hvilket suppleres af hans formelle uddannelse indenfor lederskab og militære taktikker som officer i det danske forsvar. Nikolaj har mere end 11 års erfaring fra forskellige HR & rekrutteringsvirksomheder i kommercielle roller og har desuden en markant erfaring inden for HR SaaS løsningssalg.

København

Michael Kremer

Advisory Board Medlem

Med mere end 17 års erfaring inden for UX og produkt design, bringer Michael Kremer en dyb ekspertise og en unik indsigt til Jobposters advisory board. Hans tid hos Komfo, hvor han var ansvarlig for at udvikle en førende skandinavisk Social Media Management Platform, illustrerer hans evne til at forstå og skabe brugervenlige digitale løsninger. Denne erfaring er særlig værdifuld for Jobposter, da virksomhedens fundament ligger 100 % på brugen af digitale platforme i rekrutteringsprocessen.

Michael har også haft ledende roller hos Danske Bank og Sustainia, hvor han har udviklet digitale innovationer og bæredygtige løsninger. Hans arbejde med virksomheder som IKEA, Novo Nordisk, og TDC Group understreger hans alsidighed og evne til at drive digitale transformationer på tværs af forskellige brancher.

Hos Jobposter vil Michael anvende sin omfattende viden til at styrke virksomhedens position i rekrutteringsbranchen, især gennem brugen af AI og brugercentreret design, for at forbedre måden arbejdsgivere og kandidater forbindes på.

København

Er du interesseret i at høre mere? Lad os tage en snak.